Profesionalne Usluge

Sa našim uslugama dobijate sigurnost i efikasnost uz smanjenje troškova. Uz fleksibilne ugovore o održavanju dodatno Vas osiguravamo od nepredviđenih troškova i zastoja u radu. Implementacijom efikasnih i cjenovno prihvatljivih rješenja za rad sa dokumentima poboljšavamo Vaše poslovanje. Uz to,naša podrška i servis su vam uvijek dostupni na tel: 033 863 216. Također nas možete kontaktirati klikom na link podrška

 

Analiza

Savjetovanje, analiza i optimizacija

Analizu vaših troškova rada sa dokumentima i stanja ispisne infrastrukture vršimo profesionalnim alatima , nakon čega izrađujemo prijedlog optimizacije sa usporedbom trenutnog i optimiziranog stanja.

Servis MFP uređaja i štampača

SERVIS I ODRŽAVANJE OPREME

Stručnim i kvalitetnim servisiranjem obezbjeđujemo nesmetan rad opreme i eliminišemo zastoje u poslovanju. Uz to, održavamo i profesionalan kvalitet ispisa Vaših dokumenata.

Najam

IZNAJMLJIVANJE OPREME

Bez velike početne investicije postižete produktivnost i efikasnost uz lako planirane mjesečne troškove na osnovu prethodno urađene analize.

Digitalizacija i arhiviranje

Digitalizacija dokumenata

Kroz ekonomično implementiranje naprednih rješenja za skeniranje dokumenata obezbjeđujemo dugoročnu i efikasnu upotrebu digitalne arhive uz smanjenje troškova.

Za Vaše bolje Poslovanje

Naše usluge podrške u radu sa dokumentima vam osiguravaju povrat investicije u opremu i rješenja te pružaju zaštitu od generisanja nepotrebnih velikih troškova. Već na početku savjetovanjem pomažemo našim klijentima u izboru odgovarajućih rješenja i opreme za duži vremenski period.

Uz stručnost, držimo visoke moralne i etičke standarde te visok nivo profesionalizma u pružanju usluga svim našim klijentima.

Dugogodišnje iskustvo našeg osoblja u uslugama koje pružamo, a koje se očituje u profesionalnosti te istančanom razumijevanju i tehnologija i rada sa dokumentima,  postavlja nas u unikatnu poziciju da konstantno nadmašujemo očekivanja naših klijenata, a čemu svjedoče brojni uspješno završeni projekti od osnivanja, te pozitivan stav naših klijenata.

Pristup usmjeren prema rješenjima i poboljšanju rada sa dokumentima rezultuje partnerstvom sa našim klijentima, ali i dobavljačima koji u nama prepoznaju pouzdanog i stručnog partnera. Taj pozitivan stav i jednih i drugih, uz naše kvalitetne usluge omogućava nam skromnu ali kontinuiranu ekspanziju od samog osnivanja.

Sa preko 18 godina iskustva i podrške kroz razne angažmane i kompanije smo našim korisnicima omogućili nesmetan ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje na desetine miliona stranica.

Naši prethodni angažmani i iskustva su uključivali rješenja problema kod kompanija iz raznih branši, kao što su finansije, bankarstvo, proizvodnja, osiguranja, distrubucija itd...

Za više informacija Pozovite nas : +387 33 863 216